Dobrodošli...

Hrvatsko društvo za goriva i maziva, GOMA djeluje kontinuirano već 55 godina kao nevladina i neprofitna udruga. Jedna od najvažnijih aktivnosti GOME je organizacija godišnjih međunarodnih stručno-znanstvenih simpozija o gorivima i/ili o mazivima. Izdavanje časopisa Fuels & Lubricants čini drugu važnu kontinuiranu djelatnost Društva.
GOMA je članica Hrvatskog inženjerskog saveza (HIS) 

HIS je član FEANI (European Federation of National Engineering Associations).

Najava 53. GOMA Simpozija – FUELS 2021

Obavijest o odgodi 53. GOMA Simpozija – FUELS 2020 za listopad 2021.

Žao nam je što vas moramo obavijestiti da unatoč svim našim naporima i podršci naših autora i sponzora, zbog situacije COVID-19 u Hrvatskoj i Europi, 53. GOMA simpozij - FUELS 2020 koji se trebao održati od 21.-23.10.2020. godine u Šibeniku, moramo odgoditi  za sljedeću godinu, tj. listopad 2021.

Detaljnije informacije ćemo objaviti kako epidemiološka situacija bude povoljnija.

Želimo posebno zahvaliti svim autorima koji su prijavili svoje radove za 53-i GOMA Simpozij. Svi prihvaćeni radovi biti će prihvaćeni i za sljedeći simpozij 2021, a autori će biti o svemu posebno obaviješteni.

Redovita izborna Skupština 2019.

 

Redovita izborna Skupština Hrvatskog društva za goriva i maziva održana je  27.11.2019.  Izabrani su obnašatelji funkcija u upravnim tijelima GOME u četverogodišnjem mandatu..

 

Održali smo...

 

52nd Lubricants & Base Oils Symposium - 2019

16 - 18. listopad 2019, Hotel Esplanade, Zagreb, Hrvatska

Ovogodišnji 52. međunarodni simpozij pod nazivom "Lubricants & Base Oils Symposium - 2019“ u organizaciji Hrvatskog društva za goriva i maziva - GOMA, održan je od 16. do 18. listopada 2019. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Ovaj skup, već treći puta po redu, organiziran je u suradnji s Europskim institutom za mazive masti - ELGI, iz Amsterdama. Događaj su posebno popratili međunarodni stručni časopisi i medijske kuće: LNG Publishing Company Inc. (SAD), Lube Media (UK), F+L Asia (Hong Kong), Active Communications International, Inc. - ACI (UK), te Lubricant World (Turska).

Simpozij su uz pozdravne govore otvorili Bruno Novina, predsjednik GOME i Terry Dicken, predsjednik ELGI-a. U ime zlatnog sponzora sudionike je pozdravio Davor Mayer, član Uprave INA Industrija nafte d.d. Ovogodišnji skup je privukao sudionike iz 26 zemalja i 88 organizacija.

Sponzori simpozija bili su INA d.d. kao zlatni sponor, dok su ostali sponzori i izlagači bili John Hogg, Arteco NV, Nynas AB, McDermott, IMCD, BASF, Koehler Instrument, Lehmann&Voss&Co. i Clariant.

Simpozij je sufinanciralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Više fotografija s ovogodišnjeg skupa dostupno je u foto galeriji.

STRUČNA IZDANJAon line prodaja:

CROMA Co.
za izdavaštvo, trgovinu i usluge d.o.o.
HR - 21311 Stobreč
Stepinčeva 27

tel:    +385 (0)21 325-425
e-mail:
croma@croma-co.hr

CIJENA:
99 KN + trošak dostave


 

NOVO
DRUGO PRERAĐENO I DOPUNJENO IZDANJE

Naftni i petrokemijski procesi i proizvodi

Klasifikacije i specifikacije maziva i srodnih proizvoda


LINKOVIELGI


Preuzmite zahtjev za online pristupom Statističkom servisu europskih proizvođača maziva (ELISSE)


Copyright © goma.hr 2003-2009 Sva prava pridržana